AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini nezarette görmek

Kahve falında birini nezarette görmek

Kahve falında birini nezarette görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini nezarette gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Kahve falında birini nezarette görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında nezarete atılmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında nezaret görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nezarette olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini nezarette görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nezarete düşmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir