AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde olduğunu görmek

Kahve falında nehirde olduğunu görmek

Kahve falında nehirde olduğunu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında nehirde olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tersine akan nehir görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin nehir görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir seyretmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kafasını rahatlatacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde sandala binmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah nehir görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirden birini kurtarmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük nehir görmek kendini bunu başaracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı nehir görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir