AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir seyretmek

Kahve falında nehir seyretmek

Kahve falında nehir seyretmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, zor bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında nehir seyretmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında nehir seyretmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizi seyretmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında orman seyretmek sayılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten manzara seyretmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek zorlukların bu sayede aşılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında camdan seyretmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birini uyurken seyretmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir