AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir üstünde uçmak

Kahve falında nehir üstünde uçmak

Kahve falında nehir üstünde uçmak nasiplerini alacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kazancının da artacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında nehir üstünde uçmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinde uçmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünden uçmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında havuzun üstünde uçmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında suların üstünde uçmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin üstünde uçmak kolaylıklarla karşılaşacağına, zararların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir