AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon bebek görmek

Kahve falında naylon bebek görmek

Kahve falında naylon bebek görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında naylon bebek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında naylon bebek görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında naylon eşya görmek sermayesinin çoğalacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf naylon görmek aklına giren şeytana uyacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında naylon tabak görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında naylon hortum görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik görmek ona şifa olmayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında naylon ayakkabı giymek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında naylon görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir