AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar resmi görmek

Kahve falında nar resmi görmek

Kahve falında nar resmi görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar resmi gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında nar resmi görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, iş hayatında zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden nar almak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında nar kabuğu görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş nar görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında açılmış nar görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında nar koparmak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar ekmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında nar ekşisi içmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir