AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar kabuğu görmek

Kahve falında nar kabuğu görmek

Kahve falında nar kabuğu görmek uzun yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar kabuğu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu nar görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nar kabuğu görmek el üstünde tutulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu fındık yemek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çerez kabuğu görmek bütçesinin genişleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz deniz kabuğu görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu nohut görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir