AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden nar almak

Kahve falında ölüden nar almak

Kahve falında ölüden nar almak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Kahve falında ölüden nar almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Kahve falında ölüye nar vermek her anlamda feraha kavuşacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölüden nar almak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden nar almak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar almak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Kahve falında nar çiçeği elbise görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar ağacı dikmek şansın ve kısmetin açılacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve nar görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında narın içini görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, zafer elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir