AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane yıkamak

Kahve falında nane yıkamak

Kahve falında nane yıkamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nane yıkamak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında nane yıkamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında nane biçmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil nane yemek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında nane limon yapmak sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında nane yemek görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz ve nane görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nane ekmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir