AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane yediğini görmek

Kahve falında nane yediğini görmek

Kahve falında nane yediğini görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, tecrübe sahibi olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, maddi gücünün artacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nane yediğini gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında nane yediğini görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında taze nane görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında nane ektiğini görmek tabiatı kötü olan kişiye, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında nane kaynatmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında nane çayı içmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında nane kekik görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında nane yemek görmek keyfin bozulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir