AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane topladığını görmek

Kahve falında nane topladığını görmek

Kahve falında nane topladığını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eksiği kendinde bulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kıdem atlayacağına yorulur.

Kahve falında nane topladığını gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Kahve falında nane toplamak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulur.

Kahve falında nane topladığını görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında taze nane toplamak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil nane toplamak parasız kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane sulamak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuru nane yemek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında naneli sigara görmek ana baba duası alınacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında nane aramak evlatlarından hayır bulacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir