AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru nane yemek

Kahve falında kuru nane yemek

Kahve falında kuru nane yemek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, malının ve kazancının tam olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru nane yemek gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında kuru nane yemek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sevilen bir dostun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru nane görmek onlarla arasının açılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında nane kurusu görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru nane almak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taze nane yemek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil nane yemek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında nane şekeri yemek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane yemek birikim yapılacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir