AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta namaz kıldığını görmek

Kahve falında sokakta namaz kıldığını görmek

Kahve falında sokakta namaz kıldığını görmek hayırlı bir yuva kuracağına, kendisini ailesine vereceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sokakta namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sokakta namaz kıldığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sokakta namaz kılmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacda namaz kıldığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında asker olup namaz kılmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Kahve falında teravih namaz kıldığını görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında yatarken namaz kılmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir