AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı beklemek

Kahve falında namazı beklemek

Kahve falında namazı beklemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, koyu sohbetler edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, beklenilen takdiri alacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı beklemek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında namaz kılmayı beklemek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Kahve falında namazı beklemek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sabah namazını beklemek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazını beklemek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz vakti beklemek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında namaz vaktini beklemek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivende beklemek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabada beklemek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir