AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaza başlamak

Kahve falında namaza başlamak

Kahve falında namaza başlamak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işarettir.

Kahve falında namaza başlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında namaza başladığını görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin namaza başladığını görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılmaya başladığını görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin namaza başladığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında namaza başlamak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içmeye başlamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir işe başlamak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında oruca başlamak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir