AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin namaza başladığını görmek

Kahve falında birinin namaza başladığını görmek

Kahve falında birinin namaza başladığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin namaza başladığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında namaza başlamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin namaza başladığını görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin namaza başladığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaza başladığını görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaya başladığını görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni okula başladığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir