AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılıyor görmek

Kahve falında namaz kılıyor görmek

Kahve falında namaz kılıyor görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir süre zorluk çekeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılıyor gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmayı öğretmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini namaz kılarken görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanı namaz kılarken görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarak uyanmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini namaz kılarken görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir