AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini namaz kılarken görmek

Kahve falında birilerini namaz kılarken görmek

Kahve falında birilerini namaz kılarken görmek sonunda mutlu olacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, iyi habere, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birilerini namaz kılarken gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında birilerini namaz kılarken görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılan birilerini görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında birilerinin namaz kıldığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini namaz kılarken görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazını kılmamak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini namaz kılarken görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini namaz kılarken görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılan kimse görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir