AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken sendelemek

Kahve falında namaz kılarken sendelemek

Kahve falında namaz kılarken sendelemek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılarken sendelemek gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz.

Kahve falında namaz kılarken sendelemek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende sendelemek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılan cemaati görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan adam görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılan başka birini görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği namaz kılarken görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir