Kahve falında merdivende sendelemek

Kahve falında merdivende sendelemek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, işlerini yoluna sokacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivende sendelemek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında merdivende sendelemek kırılan kalplerin tamir edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken sendelemek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak sevdikleri ile kavuşacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivende ağlamak eksiklerinin farkına varacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında inşaat merdivenlerinden çıkmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renkli merdiven görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında merdivende yatmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top