AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken nur görmek

Kahve falında namaz kılarken nur görmek

Kahve falında namaz kılarken nur görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken nur gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Kahve falında namaz kılarken nur görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılan köpek görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken hastalanmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında namazı düzgün kılmamak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiyi namaz kılarken görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek sayılacağına ve sevileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet eder.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir