AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek

Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek

Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, güzellik ve hayır geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi namaz kılarken gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kedi görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılan kedi görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken uçmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken abdest bozmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında birinin namaz kılan görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında şeytanı namaz kılarken görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılacağını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir