AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini namaz kılarken görmek

Kahve falında ölmüş birini namaz kılarken görmek

Kahve falında ölmüş birini namaz kılarken görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sağlığını geri kazanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini namaz kılarken gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında ters namaz kılan birini görmek isteklerini yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken engellemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi namaz kılarken görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah namazını kılmamak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken ezan sesi duymak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılanı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Kahve falında başı açık namaz kılan görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir