AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan dede görmek

Kahve falında namaz kılan dede görmek

Kahve falında namaz kılan dede görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılan dede gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında namaz kılan dede görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında dedenin namaz kıldığını görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet eder.

Kahve falında evde namaz kılan görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılamadığını görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılıp ağlamak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının namaz kılmasını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir