AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılıp ağlamak

Kahve falında namaz kılıp ağlamak

Kahve falında namaz kılıp ağlamak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılıp ağlamak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarak ağlamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken ağlamak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazda ağladığını görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak için ağlamak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazda ağlamak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında namaz için ağlamak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, lüksünün artacağına yorulur.

Kahve falında ölüleri namaz kılarken görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir