AnaSayfa / Genel / Kahve falında at doğurduğunu görmek

Kahve falında at doğurduğunu görmek

Kahve falında at doğurduğunu görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kısmetlerinden olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında at doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında at doğurtmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz atın doğurduğunu görmek kazancından başkalarına da vereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atı doğururken görmek malında azalmaya, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at doğurduğunu görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında atın doğurduğunu görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında at doğurmasını görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında doğurmuş at görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işarettir.

Kahve falında at doğurmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir