AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken kendini görmek

Kahve falında namaz kılarken kendini görmek

Kahve falında namaz kılarken kendini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yol yordam öğretileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken kendini gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında namaz kılarken görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken fatiha okumak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken dövülmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken yürümek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan eşini görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken sendelemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılan kedi görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir