AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide namaz kılanı görmek

Kahve falında camide namaz kılanı görmek

Kahve falında camide namaz kılanı görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında camide namaz kılanı gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Kahve falında kendini camide namaz kılarken görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Kahve falında camide namaz kılan birini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında camide namaz kılmamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında camide namaz kılanı görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye tabir olunur.

Kahve falında camide namaz kılanları görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide namaz kılan adam görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide namaz kılmayı görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir