AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz çorabı görmek

Kahve falında namaz çorabı görmek

Kahve falında namaz çorabı görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, bolluk içinde yaşayacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz çorabı gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çorapsız namaz kılmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında namaz çorabı görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Kahve falında çorap yakmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında çorap dükkanı görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap verdiğini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında birine siyah çorap vermek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renk çorap görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir