AnaSayfa / Genel / Kahve falında müzik olmadan oynamak

Kahve falında müzik olmadan oynamak

Kahve falında müzik olmadan oynamak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müzik olmadan oynamak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında müzik olmadan oynamak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müzik çalıp oynamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında müzik eşliğinde oyun oynamak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında müziksiz oynamak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin müzik dinlediğini görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sanat müziği dinlemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında müzik kaset görmek maddi olarak zarar edileceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir