AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında mezarda müzik dinlemek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında klasik müzik dinlemek kötü haberler alınacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefondan müzik dinlemek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayarda müzik dinlemek kişinin günahlarına tövbe etmesi, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı müzik dinlemek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında müzik dinlemek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir müzik dinlemek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir