AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutlu bir kadın görmek

Kahve falında mutlu bir kadın görmek

Kahve falında mutlu bir kadın görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kara kara düşüneceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mutlu bir kadın gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Kahve falında mutlu bir kadın görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutlu olmak gülmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında mutlu bir evlilik yaptığını görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle mutlu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli ve mutlu olmak zor günlerin geride kalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenip mutlu olduğunu görmek hedeflere ulaşamayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini mutlu görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasını mutlu görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir