Kahve falında mutlu olmak gülmek

Kahve falında mutlu olmak gülmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, razı geleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet eder.

Kahve falında mutlu olmak gülmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mutlu olmak gülmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutluluktan gülmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında gülmek mutlu olmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mutlu gelin görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birini mutlu görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi mutlu görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini mutlu görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir