AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mutlu görmek

Kahve falında kendini mutlu görmek

Kahve falında kendini mutlu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, insanlara yardım edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini mutlu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında mutlu çift görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına yorulur.

Kahve falında eşini mutlu görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mutlu olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle çok mutlu olmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında mutluluktan dans etmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kızla mutlu olmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında mutlu etmek gelir kaybedeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini mutlu görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir