AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta yatak görmek

Kahve falında mutfakta yatak görmek

Kahve falında mutfakta yatak görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, gıybet edeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta yatak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında mutfakta yatak görmek stresten uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta kedi görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında iki mutfak görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında mutfakta uyumak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında mutfak yerleştirmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mutfak önlüğü görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir