AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta kedi görmek

Kahve falında mutfakta kedi görmek

Kahve falında mutfakta kedi görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfakta kedi gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Kahve falında mutfakta kedi görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına yorulur.

Kahve falında mutfakta böcek görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak penceresi görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak tüpü görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak eşyası görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının mutfağını temizlemek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir