AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak örtüsü görmek

Kahve falında mutfak örtüsü görmek

Kahve falında mutfak örtüsü görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalettir.

Kahve falında mutfak örtüsü gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mutfak örtüsü görmek büyük bir ikilemde kalacağına, bunalacağına delalettir.

Kahve falında mutfakta bulaşık görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak robotu almak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında mutfak yaptırmak elinin kolunun bağlanacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak eşyası görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında mutfağı toplamak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir