AnaSayfa / Genel / Kahve falında at gezdirmek

Kahve falında at gezdirmek

Kahve falında at gezdirmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında at gezdirmek gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında atın üstünde gezmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ormanda atla gezmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz atla gezmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atla gezmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Kahve falında atı gezdirmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret eder.

Kahve falında at gezdirmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında at arabasıyla gezmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini gezdirmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir