AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla gezmek

Kahve falında atla gezmek

Kahve falında atla gezmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hedeflere ulaşılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında atla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Kahve falında at arabasıyla gezmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda atla gezmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atla gezmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, düşünmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında at gezdirmek yeterli kimse haline geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atı gezdirmek dayanışma içinde kalacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Kahve falında atla gezmek borçlanıp, hasta olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında atın üstünde gezmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gezmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir