AnaSayfa / Genel / Kahve falında müslüm gürses görmek

Kahve falında müslüm gürses görmek

Kahve falında müslüm gürses görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında müslüm gürses gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Kahve falında müslüm gürses görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında müslüm gürsesi görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gürbe görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gürücü görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında saçları gürleşmiş görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında uzun gür saç görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir