AnaSayfa / Genel / Kahve falında başlık takmak

Kahve falında başlık takmak

Kahve falında başlık takmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında başlık takmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Kahve falında başlık takmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çelik başlık görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Kahve falında yatak başlığı görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında musluk başlığı görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında başlık parası istemek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında duş başlığı görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzük almak ve takmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir