AnaSayfa / Genel / Kahve falında musalla taşında yattığını görmek

Kahve falında musalla taşında yattığını görmek

Kahve falında musalla taşında yattığını görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, hayırlı haberler alınacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bununla yüceleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalettir.

Kahve falında musalla taşında yattığını gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Kahve falında musalla taşında yattığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini musalla taşında görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Kahve falında birini musalla taşında görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü musalla taşında görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında musalla taşında kendini görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına tabir olunur.

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi musalla taşını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musalla taşına yatmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir