AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini musalla taşında görmek

Kahve falında kendini musalla taşında görmek

Kahve falında kendini musalla taşında görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini musalla taşında gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Kahve falında kendini musalla taşında görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini musalla taşında görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında musalla taşında kendini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü musalla taşında görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musalla taşında yattığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musalla taşına yatmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında musalla taşı görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir