AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabası kullanmak

Kahve falında at arabası kullanmak

Kahve falında at arabası kullanmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, mutluluktan havalara uçacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, mesleğinde atılım yapacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabası kullanmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında at arabasını kullanmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at arabası kullanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Kahve falında at kullanmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akşam araba kullanmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüklü araba kullanmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Kahve falında lüks araba kullanmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında güzel araba kullanmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir