AnaSayfa / Genel / Kahve falında mukabeleye gitmek

Kahve falında mukabeleye gitmek

Kahve falında mukabeleye gitmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında mukabeleye gitmek gördüyseniz:

  • Çeşitli girişimlerinizi ilgilendiren konularda esnek olmanız siz dahil konunun ilgilendirdiği herkes için çok iyi olabilir.

Kahve falında mukabeleye gitmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mukabele görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mukabele okumak hayatının daha kolay hale geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mukabele okunduğunu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saatçiye gitmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulur.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında cenazeye gitmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennete gideceğini öğrenmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir