AnaSayfa / Genel / Kahve falında mukabele görmek

Kahve falında mukabele görmek

Kahve falında mukabele görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mukabele gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında mukabele görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mukabele okumak faydalı şeyler yapacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mukabeleye gitmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında mukabele okunduğunu görmek canının sağ olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir