AnaSayfa / Genel / Kahve falında müfettiş geldiğini görmek

Kahve falında müfettiş geldiğini görmek

Kahve falında müfettiş geldiğini görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Kahve falında müfettiş geldiğini gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Kahve falında müfettiş geldiğini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müfettişi görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işarettir.

Kahve falında müfettişle konuşmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında okul müfettişi görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin eve geldiğini görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet eder.

Kahve falında icra geldiğini duymak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin hacdan geldiğini görmek mesleğine dört elle sarılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir