AnaSayfa / Genel / Kahve falında müfettişi görmek

Kahve falında müfettişi görmek

Kahve falında müfettişi görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çirkin bir iş yapmaya, her işten alnının akıyla çıkmaya, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müfettişi gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Kahve falında müfettişle konuşmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, geleceğinin parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında müfettişi görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müfettiş geldiğini görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında okul müfettişi görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir