AnaSayfa / Genel / Kahve falında icra geldiğini duymak

Kahve falında icra geldiğini duymak

Kahve falında icra geldiğini duymak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, rahat bir döneme gireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zahmetinin çoğalacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında icra geldiğini duymak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında icra geldiğini duymak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında icra gelmek namaz kılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve icra gelmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında evine icra geldiğini görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında icralık olmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında icraci görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında icra müdürü olmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında icraya verilmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir