AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürüne sarılmak

Kahve falında müdürüne sarılmak

Kahve falında müdürüne sarılmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürüne sarılmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında genel müdüre sarılmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işarettir.

Kahve falında müdürüne sarılmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında müdürün ağladığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdür olmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünün işten ayrıldığını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürüne su vermek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdür odasına girmek bereketin geleceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir